Reiswijzer: Noordkaap, Zuid-Afrika

Published Dec 05, 21
10 min read

Zuid-afrika - Beste Reistijd - Zonnig Op Reis

Zoveel hebben we toen gezien. Van de big-5 tot heel veel andere dieren. Ook de andere dagen waren super! Van de grotten tot de walvistocht. Alles was super! Wel raad ik aan om meer warme kleding mee te nemen. Het is 's avonds erg koud (in de winter). Paul D.

Een bezoek aan een township drukt ook je ook met de neus op de minder fraaie feiten maar bovenal straalt het prachtige land hoop en kracht uit! Een zeer complete reis! Dian van Gils Wij hebben genoten van de schitterende rondreis. De landschappen, de cultuur en de natuur maakte de reis heel afwisselend.

Zinderend Zuid-afrika - Rondreizen En Op Vakantie In Zuid-afrika

Afrika heeft ons hart gestolen. Het was een geweldige beleving om nooit te vergeten! Wij kunnen deze reis iedereen aanraden. Hans O. Prachtig land met veel highlights en een meer dan uitstekende gids Shanthy L. Ik ben op 1 februari terug gekomen van een geweldige rondreis door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland.

Leuke groep leuke reisleider! Als je nog twijfelt moet je dat niet doen! Boek nu voor het te laat is! Ankie J. Een mooie complete reis met natuur en cultuur. Verhouding reizen, zien en doen is goed. Sossusvlei. Ben je op zoek naar ontmoetingen dan is dit misschien niet de juiste Afrika reis, ik heb het gemist.

Actieve Vakantie Zuid-afrika - Snp Natuurreizen

De tijd in Kaapstad en Johannesburg is te kort, het verschil in plekken goed. Jo T. Afrika met zijn eeuwen oude stammen en culturen waar de grote op aarde nog vrij rondlopen en de overweldigende natuur met al zijn dieren vogels en bloemen jou verwelkomen. Een continent dat je omarmt met al zijn warmte en liefde je voed met bijzondere smaken.

Jeu L. We hebben een prachtige reis gehad. De reisbegeleiding door Helma was prima. Een fijn koppel met de chauffeur Johannes. Veel informatie over Zuid Afrika en heel betrokken. Het concert van de Drakenburg Boys Choir was geweldig. Dit bood Helma aan ipv de wandeling in het Natal NP. Met 1 woord GENOTEN! Dirk B.

Afrika Vakantie

Het is een prachtig land en we hebben genoten van natuur en cultuur. Helma en Johannes we love you wat een kanjers. Ook de leuke groep maakt deze fascinerende reis voor ons onvergetelijk. Sylvia B. Een onvergetelijke, avontuurlijke reis met een perfecte mix van natuur en cultuur. Jeannette V. Prachtig, prachtig, prachtig!! Wat een geweldige, afwisselende en bijzondere reis.

Van cultuur, natuur, oceanen en wildparken. Wandelen, gamedrive, overheerlijk eten en nog veel meer. Twijfel? Nee doen!!! Eric F. We hebben een fantastische reis gehad. Leuke groep, goede en leuke reisleider en zeer betrouwbare chauffeur. We hebben ons geen seconde verveeld ondanks de vele kilometers. Wat een prachtig land. Zeker een aanrader.

Vliegen Naar En Binnen Afrika - Uniglobe – Alliance Travel

Dit was onze eerste (groeps)reis buiten Europa en onze keuze was gevallen op Djoser vanwege de wat kleinere groepen en dat we wat meer vrije tijd te besteden hadden. Beide wensen zijn uitgekomen; we hadden regelmatig een dagdeel om te rusten of deel te nemen aan een excursie. Johan J.durende reis veranderde de omgeving bijna dagelijks. Van groene, hoge bergen tot het vlakke dorre Krugerpark. Enthousiaste, vriendelijke bevolking en de vele bijzondere diersoorten. Marlies M. Fantastische reis, mooi gebalanceerd (reis en rust dagen), alleen jammer dat er zoveel verschil zat in accommodaties. Johan M. Zuid-Afrika is in een woord zo mooi land om te reizen en je komt ogen te kort en vriendelijke mensen die je overal helpen en erg aardig zijn.

Beste Reistijd Zuid-afrika - Bekijk Het Advies Van Een Local

Wat een fantastische reis was dit. Elke dag opnieuw verbazing en verwondering over wat we zagen en meemaakten in dit best complexe land. Gids Peter was en is een topper en chauffeur Igshaan idem. Zij zorgden ervoor dat we maximaal konden genieten. Deze reis is een absolute aanrader! Sophie Prachtige reis! Alles top geregeld, mooie accommodaties, leuke buschauffeur & verdiepende reisleider.

Bob R. Een zeer goed georganiseerde reis door Zuid Afrika. Met een leuk klein gezelschap medereizigers (in totaal 13), een uitmuntende reisleider en een idem lokale chauffeur die ons ruim 5. 000 km. probleemloos door het land heeft vervoerd. Het was TOP! Sieta B. Een fantastische en afwisselende reis. Adrie M.

Het Beste Van Reizen Naar Afrika In 2021 - Toerisme

Wellicht geluk gehad met onze reisleidster Helma, chauffeur Jimmy en uiteraard met het reisgezelschap. Allemaal dank daarvoor, we zijn al eerder op eigen titel naar Zuid-Afrika geweest, was ook geweldig, je komt dan toch echter niet op de plekken die nu zijn uitgezocht. Susan H. Uitstekende reisleiding Helma en chauffeur Jimmy.

Prima vlucht, fijn dat deze direct is. Sam De reis van je leven. Ik was tot deze reis nog nooit buiten Europa. Deze reis is voor mij persoonlijk dus, zeer bijzonder ook omdat ik sociaal minder vaardig dan gemiddeld ben en de jongste in de groep was. Het was een goed gebalanceerde, gezellige reis en de natuur in Zuid-Afrika is adembenemend.

Zuid-afrika Reizen ~ Individuele Rondreizen Op Maat

Kaapstad met kinderen, beste tips en activiteiten - Gezin op ReisSinglereis Afrika - Unieke singlereizen met Sawadee


Rondreis Zuidelijk Afrika   24 dagen door Zuid-Afrika, Namibië en BotswanaFly drive Zuid-Afrika compleet SRC Reizen


Fantastische reis door Zuid-Afrika, veel wilde dieren gezien, prachtig land. Buschauffeur was prima en de gids super! Zeer genoten. Guus B. Zie Afrika in 5200 km. Van Kaapstad tot Johannesburg. Cultuur, Landschap en heel dieren en vogels. Van hotels, lodges tot safari tenten. Uitstekende reisleider en chauffeur, Kortom: doen. Lieneke S.

Sibyl N (Fish River Canyon). Dit was onze eerste maar zeker niet de laatste reis met Djoser! Alles klopte, een mooie afwisseling van reizen en rusten. Een heel afwisselende programma, mooi, interessante overnachtingslocaties. Een leuke groep mensen en prima gids en chauffeur. Enfin wij zijn moe maar voldaan terug gekomen! Jan S. Geweldige reis met een fantastisch goede en ervaren gids en zoals gebruikelijk bij Djoser een gevarieerde en leuke groep enthousiaste medereizigers.

Reiswijzer: Noordkaap, Zuid-afrika

Net terug van de rondreis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho, een geweldige ervaring! Het land in al zijn diversiteit gezien. De landschappen van droog en dor tot groen, met grote vlaktes en hoge bergen. Op fantastische locaties geslapen, heerlijk gegeten en ontzettend veel gezien. Echt een aanrader! Noud T. We hebben een super mooie reis gehad hetgeen mede te danken was aan onze reisbegeleidster Helma en chauffeur Collin.

Helma weet nagenoeg alles van Z.A. en kan er ook met trots en veel passie over vertellen. Tineke E. Wat een geweldige reis! Een schitterend en veelzijdig land. Mooie 21-daagse reis via Krugerpark, Swaziland, Lesotho, Quazulu Natal en tuinroute naar Kaapstad. Veel gezien qua natuur en cultuur. Prima reisleiding. Alleen zouden één of twee extra rustdagen er wel bij mogen.

Route Door Zuid-afrika - 4 Weken

d. B. Geweldig land. Aardige mensen. Mooie natuur. Lekker eten en drinken. Leuke groep. Alphons W. Een prachtige reis waarbij alle facetten van zuid afrika aan de beurt komen. Rijk naast krottenwijk, woestijn naast tropisch woud, luxe onderkomen naast hele basic . Ludo B. De schitterende begeleiding door reisgids Henning en ondersteuning door buschauffeur Ishaam maakten van onze reis door het prachtige Zuid Afrika, Lesotho en Swaziland een absolute topper.

prachtig! Baie dankie! Jan S. Het was GEWELDIG!! Een zeer zorgzame en geweldige reisleider en een uitstekende chauffeur, wat wil een mens nog meer, goede begeleiders en een hele warme groep. Wij hebben genoten van de natuur, het eten, de zon. Helma B. Wat was het een fantastiche reis. Mede dankzij de enthousiaste gids Helma.

Reisvideo: Sem Op Reis In Zuid-afrika - Blogs Over Reizen

Een genot om naar te luisteren. Als toetje in het KP de big 5 gezien. Een nooit meer te vergeten. Grandioos Basz B. Een heel mooie reis waarbij je veel van het land ziet. Erg afwisselend, waarbij de natuur voorop staat. Zowel op land als op het water. Goede verblijven en een prima reisbegeleider (zowel qua kennis als sociaal).

An M. Zuid-Afrika: 4 seizoenen in 1 dag, de hele wereld in 1 land én de thuisbasis van de meest fantastische en crazy gids ooit... Helma bedankt voor deze tóp reis! Aris A. Goeie groep, goede chauffeur en reisleider, geen klachten enkel positieve ervaringen, we hebben een hele fijne reis gehad, alleen het weer was minder maar dat valt idd niet in de categorie "te organiseren" positieve kant van het mindere weer is dat je meer wild ziet.

Beste Bestemmingen In Afrika - Travellers' Choice Awards

Het kan zo zijn, dat het succes van de reis afhankelijk is van de groep reizigers maar is zeker afhankelijk van de inbreng van de reisleider en de buschauffeur en hun enthousiasme. Wij hadden een fantastisch team aan Ruan en Raymond. Heren nogmaals bedankt. Robert M. Eigenlijk ben ik voor 9,5.

Zeer veel gezien. Overweldigend! Zouden met dit gezelschap zo weer gaan! (Nog even sparen). Marijke en Robert Jan N. Geweldige reis gehad met hele leuke groep. Druk programma met mooie locaties. Waar voor je geld. Femy C. Geweldige reis, fantastisch georganiseerd. Mooie afwisselende landschappen. De big five gezien en nog heel veel meer.

Veilige Bestemmingen In Afrika - Tips Veilige Landen Afrika

Ze heeft ons veel over Zuid Afrika verteld. Geen moeite was haar teveel. Rene R. Prima reisleidster, Helma, het was een superreis. Roely P Wat een geweldige reis naar Zuid Afrika hebben we gehad. Alles prima geregeld mede door onze gids Henning en Collin. Top!! Roely P Dick L. Net 1 dag terug van deze prachtige reis.

Een mix van cultuur en natuur, die zijn weerga niet kent. Ook Collin de chauffeur: TOP! Ida T. Het was een super reis en goed voor mekaar een prima reisleider die ons zeer goed begeleide en prima informatie gaf. Een levens ervaring om nooit meer te vergeten. Een aanrader voor iedereen.

Afrika Reisadvies

Emile en Ida Tonnie H. Prachtig! De highlights van Zuid- Afrika in vogelvlucht. Lisanne K. Een fantastische reis door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland. Stuk voor stuk prachtige landen. Zeer afwisselend programma met cultuur, natuur en natuurlijk wilde dieren. Met grote dank aan de enthousiaste en deskundige reisbegeleider, Ruan, en de fijne buschauffeur, Jimmy.

Geweldige reis en erg mooie dingen gezien. Echt alles zit erin. Veel vrijheid in het programma en erg professionele reisbegeleiding. Accommodaties waren ronduit geweldig. Erg sfeervol, schoon en goed eten. Zeker een aanrader. Harm Jan K. Heel mooie reis, het eerste deel zelfs fantastisch mooi. Dankzij uitstekende reisleider/gids, heel goede chauffeur en erg gezellige, positief ingestelde groep.

Mooie Landen In Afrika Voor Een Luxe Rondreis

Sofie P. Dit was mijn eerste verre reis en ik vond het fantastisch! De reis is goed geregeld en de gids was geweldig! We hebben heel wat avonturen meegemaakt en ik zou de reis zo opnieuw doen! Marianne F. Een fantastische reis met alleen hoogtepunten met dank aan Helma en Jimmy die de reis compleet maakten! Etty G.

Roadtrip door Zuid-Afrika: van Kaapstad naar Johannesburg in 3 weken    inspireizen.nl   De leukste reisblog van Nederland   ReisverhalenReisorganisaties-Afrika Startpagina, alle reisorganisaties Afrika!


Elke dag bracht een nieuwe verrassing: cultuur, natuur en avontuur. Met boot en jeepsafari's om nooit te vergeten. Geweldig! Reisleidster Helma en chauffeur Jimmy: Baie dankie voor alles. You're the best. Sander S. Echt een fantastische reis wat voor ieder wat wils te bieden heeft avontuur, natuur, cultuur ga zo maar door.

Zuid-afrika - Welkom Bij Safari Club

Geweldige reis, met als hoogtepunten de safari's waarbij we alle dieren gezien hebben en de Bungy Jump heeft mij een enorme kick gegeven. De reisleidster Helma was heel enthousiast over haar land en ze heeft veel moois laten zien. Ze was samen met de chauffeur Jimmy een hecht team (Namibië). Fre K.

De reisbegeleider Peter was voortreffelijk en gaf op lange stukken uitleg over de Zuid Afrikaanse geschiedenis. De chauffeur Tim reed erg prettig. Ondanks de droogte alle wilde beesten gezien en gefotografeerd. Jordanie. Prima reis! Brigitte V. De rondreis naar Zuid Afrika was fantastisch. Tim onze chauffeur en Peter onze reisleider hebben er voor gezorgd dat we zorgenloos konden genieten.

Top 5 Redenen Om Naar Noord-afrika Op Vakantie Te Gaan

Geweldige reis, gestart in Kaapstad en de spanning werd vanhier opgebouwd naar het Krugerpark. De Big Five gezien en als toetje een volgevreten leeuw die zich tegoed had gedaan van een giraf. De gieren en jakhals kregen nog geen kans. Prachtige natuur, zon en soms wat regen dat geen afbreuk deed.

Indrukwekkende natuur en wildparken. Fijn reisprogramma. Behalen de Cango dieren park. Verplichte langdradige gids, waardeloos, liever zelf of helemaal niet daar rondlopen. Ruime tijden in Hluhluwipark en Krugerpark. we hebben genoten. Heel fijne locatie Lesotho en activiteiten. Tinie G. Kijken, ruiken, proeven en luisteren. Geen moment verslapt je aandacht met een reisleider zoals Helma.

Navigation

Home

Latest Posts

Welke Landen Vakantie

Published Apr 03, 22
7 min read

Welk Land Mag Je Op Vakantie

Published Mar 31, 22
8 min read

Wanneer Is Mei Vakantie 2021

Published Mar 10, 22
7 min read